Spørsmål og Svar

Hva er forskjellen på matchmaking og introduksjoner?

Ved å benytte deg av en matchmaker ansetter du noen til å finne den perfekte partneren til deg. Du betaler en matchmaker til å bli godt kjent med deg og potensielle partnere før dere i det hele tatt blir satt opp på en date. Matchmakeren går på alle de dårlige datene, matchmakeren har alle de lange samtalene for å finne ut av den andre parten. Du betaler matchmakeren for å bruke av sin tid, på å finne ut av hvordan de du kanskje passer til er, slik at du slipper det. Du får kommet til dekket bord og får vite det du trenger å vite fordi noen andre har gjort forskningen og jobben for deg.

Introduksjoner handler om at man blir introdusert på bakgrunn av hva man tror, ikke hva man vet.

Gjennom en datingklubb som Kongruent Exclusive Club må du selv bli kjent med mennesket du skal treffe.  De grunnleggene verdiene, tankesett og ønsker for livet er tilstede, fordi likesinnede mennesker blir matchet. Men det er du som må bli kjent, finne ut av og treffe personen over tid for å se.

Jo mer Kongruent du er, jo bedre passer en slik klubb for deg, kontra investeringen i en matchmaker. Hvis du i tillegg liker å treffe likesinnede og dele erfaringer i en lukket gruppe hvor du vet du kan være deg selv, så er dette yppelig for deg.

Hvem blir invitert eller får søknaden sin godkjent?

Ane inviterer personer hun tenker kan passe til noen som allerede er med i klubben. Målet med klubben er å skape en kontakt mellom single mennesker som passer sammen, slik at de kan bli kjærester.

Søknader vurderes på samme måte. Passer personen inn i den gruppen med mennesker som allerede er der, slik at det er mulighet for at de kan bli kjæreste blir søknaden godkjent.

Hva vektlegges hos personene som blir invitert eller får søknaden godkjent?

Det viktigste er at du har det bra med deg selv, vet hva du ser etter og ikke er ute etter en kjæreste for å bli reddet fra noe.  Klubben består av selvstendige flotte individer som har ett bra liv, men savner den ene spesielle å dele det hele med.

Hva er forskjellen på dette og vanlig matchmaking?

Den store forskjellen er at man ikke trenger å gå på individuelle dater.  Hvis du synes dating er kleint, møter du heller opp på de lukkede medlemsmøtene og blir introdusert til noen du passer med der.  Du har da muligheten til å fortelle Ane hvem du er nysgjerrig på og hun vil kunne introdusere dere på en fin måte, slik at dere får kontakt.

Hva koster medlemskapet og hvor lenge varer det?

Medlemskapet koster 5000,-

Mat og drikke på arrangementene og datene betaler man for selv.

Kan man være med fra hele Norge?

Kongruent Exclusive Club opererer i hele Norge, men hvis du skal være med på Minglekveldene bør du kunne reise til enten Stavanger, Oslo, Bergen eller Trondheim. Hvis du ønsker å finne noen der du bor, og du bor litt utenfor en storby kan det hende det er bedre for deg å kontakte en matchmaker og få individuell hjelp. Du finner matchmakere her: www.matchme.no