Kongruent Exclusive Club

Kongruent Exclusive Club er en “by invitation” datingklubb hvor flotte håndplukkede single blir introdusert til hverandre. Enten via en til en dater, eller på felles eventer arrangert for klubbmedlemene og bare disse.

En datingklubb på denne måten er det nye på datingfronten i USA.  Det er noe flere og flere velger fordi det gir tilgang til flotte single uten kostnaden man har ved å benytte seg av en matchmaker. Man betaler en innmeldingsavgift som gir evig tilgang til felles arrangementer, og man betaler en liten sum for introduksjoner utenom klubbkveldene.

Dette er ikke matchmaking. Dette er introduksjoner gjennom en lukket klubb.  Les mer om forskjellen på dette på spørsmål & svar siden.

Kongruent Exclusive Club er eneste datingklubb i Norge foreløpig. Den driftes av Norges mest profilerte Datingrådigver og Matchmaker Ane Hagen. Hun har en enormt god statistikk på sine matcher, som matchmaker, spesielt med tanke på varighet på relasjonen.

Alle medlemmene er håndplukket  av Ane Hagen personlig, enten ved at hun har invitert de eller de har fått søknaden sin godkjent, etter en analyse om de kan passe inn i klubben. 

Les mer om selve medlemskapet og søke kriterier her:

Spørsmål & Svar.

Les mer om klubbkveldene her:

Klubbkveld for single.

Hvis du ikke har blitt invitert og føler dette er noe for deg, kan du sende inn en søknad her:  Send Søknad