Minglekveld for single

Det er ikke alle som liker å gå på date. Det føles unaturlig og de kjenner at de ikke klarer å være seg selv i en slik setting. For dem er minglekveldene til Exclusive club perfekte for å treffe noen.

Disse minglekveldene blir noe helt annet enn de vanlige singel treffene hvor du ikke vet hva slags mennesker som kommer, eller som avlyses fordi det ikke er nok deltagere.  Her kan du være sikker på at du vil ha en hyggelig kveld med likesinnede som har investert det samme som deg for å finne den rette. I tillegg til at Ane er med og gir råd og starter de gode samtalene sammen med dere gjennom hele kvelden.

God mat, god drikke og nye bekjentskaper i en intim sammenkomst en gang i måneden. Det kan jo ikke bli bedre enn det.

I Stavanger vil minglekveldene foregå på den nye restauranten NATT.

 

Restauranten har fantastisk utsikt over Vågen, lun stemning og nydelig mat. I tillegg så ligger restauranten koblet opp mot nattklubben Taket så man kan gå frem og tilbake som man vil.

I tillegg til dette blir det også satt opp Snakk & Mat på Natt treff hvor kun damene og kun mennene i klubben møtes. På den måten kan man utvide nettverket sitt og diskutere dating og relasjoner i hyggelige omgivelser, sammen med Ane.

Vi hadde første Snakk & Mat for damene i Stavanger 28 Juni og 11 damer storkoste seg med god mat og deling av erfaringer. Tilbakemeldingene har vært strålende og nå gleder de seg til hoved eventet den 6 September.

Bildene er tatt av Andrea Rocha

Link til eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/143229809568022/